Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, editia a- IV-a, 21 februarie 2020, orele 18.00 Hotel Aro Brasov *****

Andreea Marin vine la Brașov pentru a patra oară consecutiv ca prezentator al Galei de caritate ”Aici pentru Tine” dar si ca promotor al conceptului “Construim la Brasov primul Centru Comunitar Modern din Romania. Evenimentul este organizat de Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de publicitate ”AdTeam” Brașov, vineri, 21 februarie 2020, orele 18.00. Oameni de afaceri din Brașov și din țară, autorități locale și vedete, sunt invitate la acest eveniment important. 

Partener de mare nădejde în proiectele noastre, Andreea Marin nu ezită nici cu o clipire să dăruiască iubire, implicare și profesionalism la cote maxime. Ni se alătură și în 2020 cu o echipă completă și complexă care ne sprijină. În plus, Andreea și-a deschis larg porțile locuinței sale. Ne-a introdus într-un univers intim și ne-a dezvăluit sentimentele sale fără opreliști. Iar împreuna cu specialiști săi, am realizat spotul video al viitorului centru comunitar – o productie cinematografică adevarata si reală a situației sociale în care trăim. Este mesajul pe care îl vom transmite în 2020 de implicare a comunității brașovene în construcția primului Centru Comunitar Modern din România.

De-a lungul timpului ni s-au alăturat  în poveste tineri antreprenori, coordonatori de afaceri consacrate, oficialități si vedete, dar și foarte mulți oameni simpli conduși pur și simplu de sentimente nobile, emoții puternice și dorință de a oferi necondiționat.  

Pion principal în proiectul nostru este, poate, cel mai cunoscut hotel, restaurant și spa al orașului de la poalele Tâmpei. Gazda a evenimentului din 2018 încoace, Aro Palace***** scrie o frază importantă în istoria Galei “Aici pentru Tine și ia din nou parte la visul copiilor care au nevoie de ajutor. 

Asta pentru că în spatele acestor tuturor povești stau oameni. Oameni ca Daniela Tibeica, director general Hotel Aro Palace*****, care indiferent de locul, momentul sau etapa în care se situează, răspund cu inima deschisă; fără individualism, interes, revoltă sau judecată. Un exemplu de bună practică și un model pentru alți antreprenori si pentru noi toți, să faci BINE fără a cere ceva în schimb, doar din iubire și implicare pentru semeni, asta înseamnă Aro Palace***** si omul din spatele lui, Daniela Tibeică.

Sala arhiplină la Gala ”Aici pentru TINE”, ediția a III-a din 21 februarie 2019, 350 de invitați (vedete, oameni de afaceri, autorități) la Hotel Aro Palace*****, și peste 10.000 de Euro, pentru salvarea a două vieți, iată sumarul și rezultatele galei.

            Toți banii strânși (peste 10.000 de Euro) au fost direcționați către Florin, un băiețel de 11 ani, și Bogdan, un tânăr de 33 de ani, ambii aflați în situații foarte grele de viață.

Florin este un baiețel minunat, care se luptă, de când s-a născut, cu o boală gravă la rinichi și cu afecțiuni la coloană și șold. Povestea lui Florin este tragică: în primele 6 luni de viață, deși a făcut tratamente intense cu antibiotice, a suferit numeroase infecții urinare și a fost internat lunar, de câte două ori, în spital, apoi, la doar 9 luni, a suferit prima intervenție chirurgicală, din cauza hidronefrozei. La vârsta de 2 ani a fost operat, din nou, pentru a i se pune șoldul la loc, iar piciorul stâng i-a fost scurtat cu 4 cm. La nici 4 ani, după o infecție foarte gravă la rinichi, a fost trimis la București, unde i s-a pus diagnosticul reflux vezico-ureteral bilateral, de gradul 5, și i s-a montat un tub, la rinichiul stâng, pentru a putea elimina urina. De atunci, băiețelul poartă permanent acest tub, care îi este schimbat la fiecare 3 luni, și care îl împiedică să poarte corsetul necesar vindecării coloanei. Florin merge la școală cu scutec, în care se scurge urina, iar în ultimii trei ani nu a crescut deloc în greutate sau înălțime, având doar 12 kg, la 11 ani.

În urma strângerii de fonduri la gală, Florin a fost investigat și reabilitat medical, trecut pe lista de transplant renal și de atunci el și familia lui sunt ajutați constant de Asociația “Aici pentru Tine” pentru tratamente, spitalizări sau alte nevoi stringente, de oricare natură. Așteptăm cu sufletul la gură sa fie chemat în orice moment la București în situația apariției unui donator.

            Bogdan este proaspăt tătic și are o soție care îl iubește, dar, la 33 de ani, este într-o situație disperată. De câteva luni, se zbate între viață și moarte, din cauza unei insuficiențe cardiace severe, care face ca inima lui să bată la 20% din capacitate, fiindu-i afectate și organele interne – ficat, rinichi, colecist, și circulația venoasă. Viața lui atârnă de un fir de ață și soția se străduiește să strângă 5.000 euro, pentru defibrilatorul cardiac, care să-l mențină în viață, până va putea face un transplant.

În urma strângerii de fonduri la gală, Bogdan a primit defibrilatorul cardiac iar la nici 2 săptămâni după gală s-a și intervenit medical la clinica ICCO din Brașov.

Lumea se schimbă prin exemplul nostru, nu prin opinia noastră!

Suntem „Aici pentru Tineși spunem STOP BULLYING si DA EDUCATIE!

Este deviza noastră pentru cea de-a IV-a ediției a Galei de Caritate „ Aici pentru Tine”. Umăr la umăr cu prieteni, oameni inimoși dornici să fie de ajutor celor mai puțin privilegiați, am plănuit o călătorie aventuroasă către o destinație încă renegată, neasumată și mușamalizată…bullying-ul. O problemă frecvent întâlnită care afectează mental, fizic și emoțional copilul-adolescent al timpurilor noastre.

În timp ce țările din vestul Europei cheltuie milioane de euro anual pentru stoparea fenomenului devenit celebru sub denumirea de ”bullying”, România face cunoștință treptat și timid cu problemele stringente ale tinerilor secolului al XXI-lea.

Vi-l prezentam pe Tihamer, un adolescent de 15 ani care refuză să mai meargă la școală din cauza colegilor și a profesorilor. Nu se revoltă, dar fiecare zi petrecută în instituția de învățământ înseamnă încă o parte distrusă în sufletul său.

Tânărul este hărțuit fizic și emoțional de colegi și profesori; șicanat, poreclit, necăjit, insultat, ofensat, batjocorit și chiar lovit.  Suferința lui nu este sesizată, nimeni nu reacționează, nimeni nu îl înțelege.  În afară de mama sa care îl crește singură. Nu doar pe el, ci și pe ceilalți patru frați ai săi. Femeia a reușit să îl mute la altă școală, însă coșmarul continuă. Toate aceste aspecte au efecte majore la dezvoltarea lui Tihamer. 

Proprii noștri copii ar putea fi în locul lui Tihamer. A răspunde cu violență la violență nu este o soluție. Însă putem face împreună un pas spre rezolvarea problemelor. Cum? Prin educarea binelui.

 Toți cei care doresc să ajute cazurile asociației, o pot face oricând, printr-o donație în contul RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac. Dacă ești antreprenor poți derecționa 20% din impozitul pe profit completând contractul de sponsorizare direct de pe site-ul asociatiei.

Dacă ești persoană fizică și vrei să te implici, o poți face oricând, printr-o donație în contul RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac sau, și mai ușor, printr-un SMS cu textul “ centru” la 8842 și donezi 2 eur pentru semenii tăi care au nevoie de ajutor și pentru TINE, pentru că-ți PASĂ.

PARTENERI: AdTeam Brașov, Aro Palace, D.O Security, Scoala de moda pentru copii Cleopatra Popescu, Direcția de Servicii Sociale Brașov, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brașov, Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov, Coresi Shopping Resort, Andrei Husti, Asociația SCUT, Ask4it.

SPONSORI: Hotel Aro Palace Brasov, Duvenbeck, Arbomedia Bucuresti, Yolans Com, Olympus România, Promedivet Sovata, Ayf Agricole Buzau, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, Aerotech, Speed &Trust, Antalus, Media Expres, Zao Planet Brasov, Oxygazon, Skotech  Solutions, Kronospan România,  Mondo Instal, Kronstadt Imobiliare, Asma uși, Avantgarda Timișoara, Lactate Brădet, Dao Hostel, Sirona Dental Clinic, Helping Hands E.V.

PARTENERI MEDIA: TVR1, Agerpres, Nova TV Brasov, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, Transilvania 365, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Feedler.ro, Curierul Național, FWD Bv, Zile și Nopți Brașov, Antena 1 Brașov, RTT Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: