Furt de ovine la Tărlungeni. Hoții au fost reținuți

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 04 octombrie 2021, în jurul orei 00.25, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat, în vârstă de 58 ani, din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe ovine.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 19 ani și 44 ani din localitatea Zizin, județul Brașov, ar fi sustras mai multe ovine aflate în extravilanul localității Cărpiniș, județul Brașov și le-ar fi transportat cu un atelaj hipo.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: