FOTO-VIDEO. Protest pe o trecere de pietoni din Tohanu Nou din cauza drumurilor proaste

Moda protestului pe trecerea de pietoni s-a extins si in judet. Daca la Brasov protestatarii erau nemultumiti de Guvernul PSD-ALDE, la Tohanu Nou s-a blocat trecerea de pietoni in semn de nemultumire fata drumurile proaste din zona, in special de intarzierile foarte mari in ce priveste reabilitarea drumului DN 73. Astfel, mai multe persoane au traversat in continuu pe trecerea de pietoni in asa fel incat autoturismele sa nu poata circula.

Protest spontan pe DN73, intersectie cu DJ112E (intersectie Sohodol cu Tohanul Nou). La ora 17:40 protestul s-a incheiat. Nu au fost inregistrate probleme.Numarul maxim de participanti a fost de 30.Politistii rutieri au desfasurat activitati de fluidizare, respectiv de recomandare a unor rute alternative”, a spus Ionut Marin, reprezentantul IPJ Brasov.

Astazi dupa amiaza era asteptat la Brasov si purtatorul de cuvant al CNAIR care urma sa aiba o intalnire cu protestatarii.

De asemenea, prefectul județului Brașov, Rasaliu Marian, a convocat la începutul acestei săptămâni, pentru marți, 31 iulie 2018, o ședință de lucru la care vor participa reprezentanți ai CNAIR de la nivel central și regional, ai societății care a câștigat licitația pentru lucrările pe tronsonul DN 73 Cristian – Fundata, precum și primarii UAT-urilor din Cristian, Râșnov, Zărnești, Bran, Moieciu şi Fundata. Aceștia vor trebui sa ofere explicații cu privire la lucrările derulate pe acest tronson de drum. 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: