(FOTO) OPC a descins la Prejmer. Ce nereguli s-au găsit?

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului a dat o amendă de 20.000 de lei și a dispus închiderea unei unități din Prejmer din cauza neregulilor găsite în timpul controlului.

„Au fost identificate zeci de kilograme de produse expirate. Depozitarea era neconformă, multe produse nu aveau elemente de identificare”, a precizat comisarul șef regional, Sorin Susanu.

Concert în aer liber fără respectarea măsurilor de distanțare socială

Tot la Prejmer au ajuns și polițiștii brașoveni, după ce, la un concert în aer liber nu s-au respectat măsurile de distanțare socială.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Directiei Sanitare Veterinare, Comisariatului pentru Protectia consumatorilor si Inspectoratului Teritorial de Muncă, s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor de diminuare a impactului de risc cu ocazia desfășurării unui concert în aer liber în seara zilei de 03 iulie a.c., pe raza localității Prejmer, județul Brașov. La finalizarea verificarilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: