FOTO. Iar și-a băgat politicul coada la Corona. Cum sunt aduși și instalați șefi la instituțiile brașovene useriștii din alte orașe

Ce avem noi aici? Vă era dor de combinațiile politice pe spatele sportului brașovean? Stați liniștiți, nu au dispărut, totul a rămas la fel, doar cu alți oameni.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, useriștii din Brașov au apelat la o metodă cunoscută pentru a-și pune pe posturi oamenii de partid. Astfel, cei din București își iau oameni de la Brașov, iar cei de la Brașov de la București. ”Schimburi” de genul acesta au loc și în alte mari orașe, mai ales unde sunt primari USR. Așa s-a ajuns ca la Brașov să vină la RIAL un director din București, bineînțeles, cu legături la USR. Mai nou, useriștii din fruntea administrației locale și-au adus un om de-al lor și la clubul Corona, asta ca brașovenii să nu uite de implicarea politicului în sport cum se întâmpla în trecut. Potrivit presei locale, este vorba despre Radu Miclăuș, un maramureșean care a stat mult prin străinătate.

Chipurile, a câștigat concursul pentru postul de director al clubului, chiar dacă la prima probă alt candidat a fost peste el ca punctaj. Însă, interviul cu câțiva mari EXPERȚI în resurse umane, cum ar fi Dragos David, i-a dat câștig de cauză omului agreat de USR, că na, nu degeaba Agenția Metropolitană se ocupă de angajările primăriei. Dar asta este o altă discuție despre care vor vorbi mai mult instituțiile abilitate ale statului, nu presa.

Interesant este că pe pagina de facebook a noului șef de la Corona erau mesaje și postări din care reieșeau clar simpatiile individului față de USR. În unele postări lăuda primarii din USR. Pe pagina și-a trecut inclusiv orientarea politică. Cum a ajuns la Brașov, întâmplător sau nu, multe din mesajele pro USR, dar și ”orientarea politică” au dispărut de pe pagină.

Vedeți mai jos în galerie foto capturi de pe pagina de facebook:

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: