FOTO. Copacul căzut astăzi a făcut prăpăd. 4 victime transportate la spital, 2 autoturisme avariate, o casa, dar si cablurile de electricitate

Copacul care s-a prabusit astazi pe un drum judetean a facut prapad. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Brasov, copacul a avariat 2 autoturisme, unul in miscare si altul stationat, o casa, cablurile electrice din zona, dar a ranit si 4 persoane aflate in zona.
Astazi, in jurul orei 13.40, pe DJ 105B, in localitatea Sambata de Jos un copac s-a prabusit. In cadere acesta a avariat doua vehicule, unul stationat si altul in miscare, un imobil si cabluri de electricitate din apropiere.De asemenea doi adulti si doi copii, aflati in apropierea masinii stationate au fost raniti si au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Circulatia este momentan deviata, copacul a fost indepartat de pe partea carosabila dar inca nu s-a finalizat cercetarea la fata locului. Se intocmeste dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si distrugere”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: