(FOTO) Brașov, oraș de poveste… Atenție, cad țigle de pe acoperișurile clădirilor situate pe Republicii!

Centrul Vechi din Brasov a devenit un adevarat pericol public pentru trecatori. Sambata, in jurul orei 11.40, s-au desprins câteva tigle care au cazut pe domeniul public, in zona Republicii .”Polițistii locali asigura zona. Ei au anuntat serviciul voluntar pentru situații de urgență şi ISU Brasov. Nu s-au inregistrat victime. Se identifica proprietarul pentru a i se aduce la cunostinta obligatiile ce îi revin” , a spus Anca Lautaru, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Brasov.

Se intervine pentru indepartarea mai multor tigle care se puteau desprinde si puteau pune in pericol viata trecatorilor”, a precizat si Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Precizam ca in prezent exista lege care vine in ajutorul autoritatilor locale privind reabilitatea cladirilor degradate. Insa, din pacate, administratia locala din Brasov nu pare interesata de siguranta cetatenilor.

 

 

One thought on “(FOTO) Brașov, oraș de poveste… Atenție, cad țigle de pe acoperișurile clădirilor situate pe Republicii!

  • 17 decembrie 2017 la 9:16
    Permalink

    Aveți puțintică răbdare, că vor apărea și…morții – la câte țigle stau să cadă prin tot centrul vechi. Țigle pe care alminteri le’am și fotografiat, casă cu casă, la jumatea lunii august, și am trimis toate fotografiile la ISU – care nu mi’a dat absolut niciun răspuns.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: