(FOTO). Administrație locală făcută la mișto…Așa arată băncile de pe drumul vechi al Poienii

Liderii partidelor politice s-au întrecut în ultimele zile în promisiuni, care mai de care mai pompoase. Unii repară gara, alții amenajează parcuri, se construiesc stadioane, poduri hobanate, vor fi trenuri de mare viteză, pensiile vor crește din nou, ce mai, până în 2020 orașul va fi peste Barcelona la turism și peste Paris sau Berlin la industrie.

Numai că realitatea ne aduce cu picioarele pe pământ. Astfel, vedem turnuri și bastioane ”uitate” de vreo 3 ani de administrația liberală de la Consiliul Județean, la fel și centrul de agrement, dar nu numai. Cetatea Brașovului încă este în litigiu, iar în oraș, clădirile vechi te întâmpină cu mesaje gen ”Atenție, cad țigle!”. Mirosul de gunoi îți înfundă nările, la periferie sunt gunoaie peste tot, în oraș se construiește haotic, nu avem un stadion, nu avem autobuze electrice, traficul rutier este gâtuit, dar unii VOR să preia gara…Au terminat cu toate proiecte, iar gara rămăsese nerezolvată.

Și totuși, pe oriunde te plimbi prin Brașov, dai peste semne ale ”administrației liberale”…

La fel și pe drumul vechi al Poienii. Deși este străbătut zilnic de brașoveni și turiști, nimeni nu s-a sinchisit să repare câteva bănci. Astfel că stau așa într-o avansată stare de degradare de vreo 2-3 ani.

Culmea este că avem și o Agenție Metropolitană care se laudă că are grija și de istorie, și de zona Tâmpa și de multe altele, însă, daca o luăm la pas prin Brașov, constatăm că în afară de câteva panouri amplasate lângă ”OBIECTIVELE” lăsate în paragină de autoritățile județene nu există nimic concret. Doar conferințe de laude și cam atât. Dar și la această agenție, la fel ca la alte instituții locale ”geme” locul de DIRECTORAȘI. Bineînțeles, plătiți regește, că doar de asta există titulatura de DIRECTOR, să încasezi ceva bani mai mulți, nicidecum să te implici și să ai răspundere prea mare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: