Fostul primar Șerban Todorică, vicepreședinte la Consiliul Județean Brașov din partea PNL. Cine va face parte din conducerea Primăriei Brașov

Discuții, alianțe, negocieri. În aceste zile, USR și PNL poartă negocieri pentru a-și împărți ”prada” de după alegerile locale. Astfel, cum de la centru mesajul a fost clar și din partea USR și din partea PNL, că este exclusă o alianță cu PSD, rămâne o singură variantă: alianță între cele două partide rămase în joc. Dacă la municipiu, USR este partidul care are mai mulți consilieri, la județ este invers, PNL fiind câștigător detașat. La un simplu calcul, reiese că PNL va lua un vicepreședinte, iar USR, altul. La fel și la municipiu. Dacă la Consiliul Județean deja i s-a propus postul de vicepreședinte lui Șerban Todorică, fostul primar de la Prejmer, din partea USR e mai greu de discutat despre vreun nume, mai ales că nu sunt oameni cunoscuți, cu experiență administrativă. În cazul liberalului Todorică, acesta vine cu o vastă experiență administrativă, fiind unul dintre cei mai apreciați primari din județ.

La Primăria Brașov, aceeași poveste. Din partea PNL se vehiculează numele lui Sebastian Rusu, dar și a lui Werner Braun, la fel, doi oameni cu experiență, cu ceva în spate. De partea cealaltă, la USR, se pare că ar fi în cărți Flavia Boghiu, un om căruia îi lipsește experiența administrativă. Totuși, administrația nu este așa de simplă, iar faptul că ai condus asociații…nu înseamnă că ești automat capabil să conduci și într-o primărie.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: