Fostul președinte de la Corona, premiat de PNL Brașov (FOTO)

Imediat după scandalul de dopaj de la Corona, liderii PNL Brașov s-au gândit să organizeze o petrecere unde să fie premiați și membrii care au avut o activitate deosebită. Printre cei premiați s-a numărat și fostul președinte al Clubului Corona Brașov, cel care și-a înaintat demisia din funcție după scandalul de dopaj de la echipa de handbal. Oare pentru activitatea sa de la club o fi primit diplomă? Poate răspunde primarul INDEPENDENT George Scripcaru, cel care avut rol de amfitrion și împărțea diplome. Tot la acest eveniment a primit diplomă și Bogdan Năstase, tânărul care, prin minune, a ajuns să conducă Consiliul de Administrație de la RATBV și, tot printr-o minune, întâmplător, a ajuns director la Poștă.

Destul de penibil tot evenimentul de aseară, mai ales că cei din conducerea Corona au fost numiți pe funcții de partid, nicidecum nu au dat vreun concurs. Plus că, după un astfel de scandal,să mai organizezi așa ceva, să-i mai și premiezi pe cei în mandatul cărora a fost îngropat sportul brașovean, este de-a dreptul strigător la cer.

Într-o poză postată pe facebook de un participant apar Liviu Dragomir și Bogdan Năstase în fața mesenilor. Oare au cântat vreo colindă sau au recitat vreo poezie? 🙂

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: