Fondurile europene, singura șansă pentru dezvoltare în Șinca Nouă Votați George Turcea, candidat PSD la funcția de Primar în Șinca Nouă

Duminică, pe 27 iulie, șincanii își vor alege noul primar pentru următorii ani. George Turcea, candidatul PSD la funcția de primar pentru Șinca Nouă are un plan bine pus la punct pentru a transforma comunitatea într-una europeană cu adevărat.
“Singura șansă pentru dezvoltarea comunității noastre o reprezintă banii europeni. Ne-am săturat cu toții să fim europeni numai cu numele scris pe o plăcuță la intrarea în localitate. A venit momentul să dezvoltăm împreună Șinca Nouă în așa fel încât fiecare dintre noi să aibă un trai mai bun. A venit momentul pentru o schimbare în bine”, a declarat George Turcea.
Principalele obiective ale candidatului PSD vizează domeniile infrastructurii, al educației, al locurilor de muncă și al oportunităților pentru dezvoltare.
„Șinca Nouă este în acest moment izolată. În jurul nostru celelalte localități înfloresc în timp ce noi stăm pe loc. De 10 ani nu s-a dezvoltat nimic în Șinca Nouă în afară de interesele personale legate de 2 familii. Acest lucru trebuie să se schimbe iar singura șansă pe care o avem este să accesăm fonduri europene pentru asfaltări, pentru rețelele de apă, canalizare și gaz, pentru condiții mai bune în școli și pentru condiții mai bune de trai pentru fiecare dintre noi. În acest fel vom atrage mult mai ușor și alte investiții în localitate care la rândul lor vor genera locuri de muncă și oportunități pentru dezvoltare într-o Șinca Nouă din care tinerii nu își vor mai dori să plece”

George Turcea are 34 de ani, este inginer de profesie, descendent al învățătorului Turcea Sidon, reprezentantul comunității din Șinca Nouă la Marea Unire de la Alba Iulia din 1918. În urmă cu 20 de ani familia lui a fost direct implicată în organizarea și desfășurarea demersurilor legislative (referendum local, proiect de lege) pentru înființarea comunei, alături de parlamentarii PSD de la vremea respectivă, având toată susținerea Guvernului României.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: