Firma viceprimăriței Flavia a avut zeci de procese pe rol. Litigii privind achiziții publice, dar și litigii cu cei de la Curtea de Conturi

Fosta firmă a viceprimăriței Flavia Boghiu, SC Îngrijiri la Domiciliu SRL, a avut zeci de procese în instanțele judecătorești din România.  Mureș, Bistrița, București, Harghita, Brașov, Toplița, Cluj sunt orașele pe unde s-au derulat litigiile. Fiind întrebată despre acest aspect, viceprimărița Flavia Boghiu și-a exprimat punctul de vedere. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că nu mai este acționar la nicio firmă.

Majoritatea proceselor au fost cu Case Judetene de Asigurări din județele în care aveam puncte de lucru,  în contencios administrativ, pe masuri abuzive dispuse de ei,  pe care le-am contestat. Unele se refera la aceeași speță, unde am câștigat in instanta si am pornit executarea silita pe sumele pe care le-am pierdut din cauza actelor emise de instituțiile respective.

În situația aceasta, apar și cele pe fond si in căile de atac, dar multe dintre ele sunt aceeași speță, nu sunt procese distincte
La cel referitor la Curtea de Conturi, eu nu eram acționar când s-a întâmplat, dar stiu despre ce e vorba. Primaria Toplița a achiziționat serviciile fara sa respecte procedura de achiziții, Curtea de conturi le-a imputat suma, apoi s-a întors impotriva firmei pentru recuperarea prejudiciului. Am câștigat în toate instantele, deoarece nu era obligația furnizorului sa se asigure ca Autoritatea Contractanta a îndeplinit corect toate procedurile”, a spus Flavia Boghiu, viceprimărița Municipiului Brașov, unul dintre useriștii deschiși presei, care, de fiecare dată a răspuns la întrebări.
Într-o altă ordinde de idei, sunt probleme și la firmele conduse de lideri USR. Chiar dacă atunci când vine vorba despre moralitate, useriștii sunt cei care se dau curați ca lacrima, fără probleme, se pare că lucrurile nu sunt chiar așa. Există ”încâlceli” și la firmele lor. Cum ei susțin că nu au de ascuns nimic, corect este să prezentăm brașovenilor și aceste situații, să știe cine sunt cei care îi conduc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: