Finanțare de până la 235.000 lei pe proiect pentru organizațiile neguvernamentale în cadrul programului #ÎNSTAREDEBINE

Mâine, 13 iunie, va avea loc la Brașov o sesiune de informare pentru organizații neguvernamentale privind programul de finanțare #ÎNSTAREDEBINE.

Programul #ÎNSTAREDEBINE se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor din România care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă, valoarea maximă a finanțării nerambursabile acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro). O atenție specială în finanțare este acordată proiectelor pentru zonele rurale: 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunităților și beneficiarilor din mediul rural.

Evenimentul va avea loc la Sala Patria a Filarmonicii Brașov (Bd. 15 Noiembrie 50A) între orele 11:00 – 14:00. Va fi prezentat programul de finanțare și se va răspunde întrebărilor referitoare la domeniile de acțiune eligibile, modalitatea de aplicare și calendarul apelurilor de proiecte, secțiunile cererii de finanțare etc.

Cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor va avea loc în data de 21 iunie 2018 și va consta în depunerea aplicației online, pe platforma programului (disponibilă la www.instaredebine.ro)numai în această zi, între orele 9:00 – 16:00.

Programul #ÎNSTAREDEBINE este susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

*Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

iuliana.rada@fdsc.ro / 0749.088.885

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: