FIN-ECO SA a finalizat instalarea și operaționalizarea sistemului de degazare pentru Celula 3

Instalarea și operaționalizarea sistemului de captare, transport și ardere a gazelor de depozit aferente Celulei 3 au fost finalizate.

Soluția tehnică a fost furnizată de compania internațională Klarwin, iar montajul a fost realizat de o echipa de specialiști din Slovenia, împreună cu R.S. ACTIV S.R.L

„Sistemul de degazare folosit de FIN-ECO permite arderea gazelor de depozit la temperaturi de 1100 grade Celsius. Ne asigurăm în permanență că sunt respectate limitele de emisii, în conformitate cu normativele în vigoare atât la nivel național, cât și european. Lucrările realizate zilele acestea vor avea un impact pozitiv în ceea ce privește reducerea disconfortului olfactiv și fac parte din strategia companiei și din obiectivele declarate ale acționarilor societății, de a seta un standard de referință pentru bune practici în gestionarea deșeurilor la depozitare”, a declarat Marcela Predescu, administrator FIN-ECO.

FIN-ECO S.A. este operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov și își desfășoară activitatea în conformitate cu toate prevederile legale în domeniu, folosind bune practici de gestionare a deșeurilor, având ca obiectiv minimizarea emisiilor de mirosuri și a tuturor emisiilor ce ar putea afecta mediul și ar putea produce disconfort pentru cetățeni.

Obiectivul strategic al operatorului FIN-ECO S.A. este cel de a deveni cel mai verde și inovator operator din domeniu, până în 2025.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: