Fiica unui jurnalist din Brașov, LOCUL 2 în finala ARENA BUCĂTARILOR JUNIOR

PERFORMANȚĂ LĂUDABILĂ! Arena Bucatarilor Junior a adus la standuri 8 finaliști, cei mai buni învățăcei în arta culinară din țară.

Ingrediente premium, concurenți excepționali, stele ale gastronomiei naționale și internaționale s-au reunit pentru al X-lea an într-o competiție de prestigiu, afiliată competiției Les Chefs en Or.

Juniori:
Dumitru Constantin Viorel, Horghidan Alexandru, Munteanu Dadiana, Odăgeru Ștefan Corneliu, Pap Zsolt, Petre Nicușor-Cosmin, Rusu Gabriel, Stan Alexia.

Locul 1 – Munteanu Dadiana

Locul 2 – Alexia Stan

Locul 3 – Rusu Gabriel

Gestul incredibil al lui Chef Victor Melian a stârnit ropote de aplauze! La prezentarea preparatului Alexiei Stan, acesta s-a ridicat de la masa juriului, a luat-o de mână pe junioara juniorilor (la doar 14 ani, Alexia este primul concurent in istoria Areneie Bucătarilor cu vârstă așa mică) și a așezat-o pe scaun la masa juriului, arătând că ea ar trebui să fie cea care jurizează.

Au jurizat:

Leo Aichinger (Austria), Pavel Vasiliev (Rusia), Cezar Munteanu, Nico Lontras, Jakob Hausmann, Victor Melian, Ioan Florescu, Cornelia Ghișoi, Liviu Preda și Ciprian Nicolescu.

Ce spune Chef Georgy Valery, mentorul Alexiei STAN:

ALEXIA STAN, copilul de 14 ani care m-a facut fericit !!!!

GUERILLA COOKING BRASOV A PREZENTAT-O , HORECA SCHOOL BRASOV A DESCOPERIT-O SI SE VA OCUPA DE ALEXIA PENTRU A DEVENI URMATOAREA LADY CHEF A ROMANIEI. CU MULTA MUNCA SI INVATATURA SUNT SIGUR CA SE POATE .

Dupa mult timp am reusit sa simt sentimentul implinirii prin performanta extraordinara pe care domnisoara Alexia Stan a reusit sa o faca – LOCUL 2 IN FINALA ARENA BUCATARILOR JUNIOR – Sunt impresionat de toti tinerii concurenti pentru priceperea de care au dat dovada.Cu siguranta daca acum copii de 14,16 si 18 ani reusesc sa impresioneze un juriu format din profesionisti de seama ai gastronomiei romanesti , viitorul gastronomiei este asigurat. Multumim Selgros Romania si Transgourmet pentru organizarea de exceptie si oportunitatea pe care au oferit-o acestor tineri sa se remarce in meseria pe care o indragesc !!! Respect si consideratie distinsilor membri ai juriului !

Alexia Stan este fiica jurnalistului Ovidiu Stan (https://codlea-info.ro/)

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: