Fetiță de 3 ani accidentată în timp ce se deplasa pe trotinetă într-o spălătorie auto

Zi veritabila de marti pe drumurile din Brasov.  Lasati nesupravegheati, mai multi minori au fost accidentati si au avut nevoie de internare la Spitalul de Pediatrie Brasov.

 

La data de 04.07 a.c., în jurul orelor 21.25, o minoră de 3 ani, care se deplasa pe trotinetă în incinta unei spălătorii auto situată pe str. Calea București, din Municipiul Brașov, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 38 ani.

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei care a fot transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente”, a spusGabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

 

Trotineta nu i-a purtat noroc nici unui minor in varsta de 6 ani.  La data de 04.07  a.c., în jurul orelor 16.25, un minor de 6 ani, care se deplasa cu trotineta pe aleea ce face legătura între străzile Cerbului și Vulturului, din municipiul Săcele, a pătruns cu viteză și fără să se asigure în str. Vulturului și, în dreptul imobilului cu nr. 1B, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat, de 48 ani.  În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale’  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 La data de 04.07  a.c., în jurul orelor 09.25, o femeie de 28 ani, a condus un autoturism pe str. Tudor Vladimirescu, din localitatea Bod, dinspre centrul comunei Bod spre Vâlcele, și în dreptul imobilului cu nr. 19, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, în același sens, de un bărbat de 58 ani, cu care a intrat în coliziune.  În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor de 4 ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar,  care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: