Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “ARLECHINO – CARAVANA POVEŞTILOR”

Teatrul Arlechino Braşov are bucuria de a vă invita la ediţia a V-a a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “ARLECHINO – CARAVANA POVEŞTILOR”, care va avea loc în perioada 27 mai – 2 iunie 2019.
Festivalul este iniţiat, organizat şi susţinut logistic de către Teatrul Arlechino, cu sprijinul şi finanţarea Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Braşov şi este un proiect amplu care se adresează copiilor şi întregii familii.
Festivalul nu are un caracter competitiv, se desfăşoară ca o caravană de spectacole pe parcursul a şapte zile de manifestări artistice şi culturale. Sunt prezente peste 16 trupe de teatru din ţară: Cluj Napoca, Alba Iulia, Timişoara, Botoşani, Constanţa, Baia Mare, Galaţi, Târgu-Mureş, Bacău, Ploieşti, Craiova, Brăila şi din străinătate: Chişinău Rep. Moldova, Argentina, Italia. În cadrul festivalului se vor desfăşura atât ateliere de creaţie şi workshop-uri pentru copii, cât şi o lansare de carte, o monografie care va marca celebrarea împlinirii a 70 de ani de existenţă a Teatrului Arlechino în peisajul cultural braşoveanexpozitie de afişe de arhivă. Spectacolele vor avea loc în sala Arlechino şi în sala Reduta.
            Sunt aşteptaţi să intre în lumea magică a poveştilor copiii de toate vârstele, alături de personajele îndrăgite. Vor fi pe scenă Vrăjitorul din Oz, Fram, Rapunzel, prinţese şi vrăjitoare, creaturi ciudate, pisici şi încă multe altele…
           Vă puteţi procura bilete pentru spectacole şi ateliere la casa de bilete a Teatrului Arlechino şi online in reţeaua Eventbook.ro

            Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: