Festivalului de Film și Istorii Râșnov continuă și astăzi cu noi evenimente culturale

Noi evenimente culturale de excepție au loc astăzi în cadrul Festivalului de Film și Istorii Râșnov.
Ziua de astăzi începe la 09.30 cu proiecția filmului ,, Tânărul Ahmed ,, , la Cinematograful Amza Pellea.
După aceasta, de la ora 11.00, în curtea Școlii Gimnaziale Peter Thall va avea loc dezbaterea pe tema ,, Școala – un mediu în care se construiesc vieți ,,.
De la 11.30, la Cinematograful Amza Pellea va rula filmul ,, Zieja ,, , iar de la 13.30 va fi proiectat documentarul ,, Bassil’Ora ,,
De la ora 15.00, iubitorii de teatru vor putea urmări spectacolul ,, Eu când mă fac mare…,, la Școala Gimnazială Peter Thall. Tot aici, dar de la ora 16.00 va avea loc dezbaterea ,, mai avem nevoie de istorie? Eroul național sau eroul global? ,,.
Cinematograful Amza Pellea va găzdui, de la ora 16.00, proiecția filmului ,, Michael Collins ,,, iar de la 18.00 va rula documentarul ,, Leonie, actriță și spion ,,.
La Biserica Evanghelică va avea loc, de la ora 19.00, concertul ,, Centenar Regele Mihai I ,,. În Grădin Cetății Medievale, de la ora 20.00 va avea loc concertul celor de la ,, Orkid, după care va rula, tot în Grădina Cetății, pelicula ,, Povești mărunte ,, , de la ora 21.00.
Seara festivalului se va încheia în curtea Ascensorului pe plan înclinat, cu filmul ,, Varză, cartofi și alți demoni ,,. Producția va rula de la ora 21.30.
SURSA: Orașul Râșnov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: