FESTIVALUL „SPIRITUL IERNII”, EDIŢIA A VIII-A, 6 DECEMBRIE 2018

Primăria Comunei Feldioara şi Centrul Local de Informare Turistică Feldioara vă invită să luaţi parte la Festivalul  „Spiritul Iernii”, Ediţia a VIII-a, ce se va desfăşura în data de 6 Decembrie 2018, începând cu ora 18:00, pe scena Căminului Cultural din Feldioara.

Prin crearea acestui eveniment se dorește readucerea la viață a tuturor obiceiurilor locale din preajma sărbătorilor de iarnă. Sărbătoarea locală “Spiritul Iernii” aduce în fața localnicilor, cât și a tuturor celor ce iau parte la acest eveniment, motive de joc și voie bună, petrecere a timpului liber într-un mod cu totul special, cu toții bucurându-se atât de o atmosferă specifică sărbătorilor, în care tradițiile și obiceiurile locale sunt readuse în prim-plan, cât și de renumiți artiști consacrați ce vin să readucă spiritul sărbătorilor în mijlocul comunei și-n sufletul fiecăruia dintre cei prezenți.

“Spiritul Iernii”, manifestare înscrisă în Proiectul „Obiective culturale, tradiţionale şi obiceiuri în comuna Feldioara”, face parte din programul amplu de promovare şi dezvoltare a potenţialului turistic al zonei. Sărbătoarea locală “Spiritul Iernii” se înscrie în strategia şi programul de promovare şi dezvoltare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de către Primărie, în ideea menţinerii continuităţii evenimentelor cu valoare culturală.

Informaţii suplimentare referitoare la evenimentul mai sus menţionat puteţi afla și prin intermediul paginilor oficiale de facebook:

 

  • Fotografii arhivă: Ataşat la e-mail
  • Afiş: Ataşat la e-mail

 

P R O G R A M   A R T I S T I C:

18.00   Aprinderea bradului

18.15   Program cu copiii de la liceu

19.00   Hoha Antonia Olivia – Jingle bell rock

19.05   Zumba kids

19.30   Orchestra Plaiuri Transilvane şi Grupul Ţara Bârsei

20.00   Recital Ovidiu Homorodean

 

Prezintă: CLAUDIA MIRIȚESCU

Organizatori: Primăria Comunei Feldioara și Consiliul Local

Centru de Informare Turistică Feldioara

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: