Festivalul „La noi la Victoria veniți!” va avea loc sâmbătă, 4 septembrie

Sâmbătă, 4 septembrie, Festivalul „La noi la Victoria veniți!” va anima viața comunității din Orașul Victoria. Evenimentul va fi capul de afiş al Zilelor Oraşului Victoria, programate a se desfăşura în intervalul 4 – 6 septembrie.
Festivalul va avea loc în mare parte în aer liber, pe stadionul din oraşul Victoria, respectându-se normele igienico-sanitare impuse de contextul pandemic. Aici vor concerta artişti folk, pop şi rock mult îndrăgiţi de public.
Voia bună va fi asigurată de comercianții locali, care vor avea montate terase în incinta stadionului. Alături de ei vor veni cei mai buni meşteşugari şi artizani ale căror creaţii păstrează tradiţiile culturale din Țara Făgărașului.
Proiectul este realizat de Primăria Orașului Victoria și beneficiază de o cofinanțare în valoare de 15.000 de lei, asigurată de Consiliul Judeţean Braşov în cadrul Programului privind acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul județului pe anul 2021 pentru proiectele culturale realizate de entități de drept public.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: