Festivalul handmade Creative Buzz în Piața Mică din Sibiu

Liber să fii tu însăți!

Între 24-26 septembrie 2021, în Piața Mică Sibiu, zilnic în intervalul orar 10:00 și 20:00, poți să descoperi produse și oameni care îți vor atinge sufletul și îți vor oferi curajul să te exprimi așa cum ești.

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, în Piața Mică din SIBIU, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăți de casă, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

„Cel mai mult ne place că reușim prin aceste ediții de festival handmade Creative Buzz să sprijinim comunitatea creatorilor români prin aceste întâlniri magice între artiști și cei care știu să le aprecieze munca. Tu ești susținerea pe care antreprenorii o caută, confirmarea că ideea lor de afacere corespunde unei nevoi și sursa de feedback care le va transforma produsele în ceva pe placul tău.

Timp de 3 zile relaxante animăm Piața Mică și o redăm comunității #handmade, prin artă, în cele mai colorate și variate forme ale ei.”, au spus organizatorii

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Fă-ți provizia de artă, relaxare și bucură-te de farmecul burgului nostru la Creative Buzz alături de cei 30 de expozanți care îți vor provoca simțurile.

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Cu responsabilitate, măsuri de igienă și distanțarea necesară, vă așteptăm să scriem împreună povestea ediției 29 de festival handmade Creative Buzz. Vă recomandăm purtarea măștii de protecție în toată zona evenimentului.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: