Festivalul ”Folk la altar – generația generică” Râșnov va avea loc între zilele 28-31 iulie

Festivalul ”Folk la altar – generația generică” Râșnov 2021 va fi organizat între zilele 28-31 iulie. Festivalul vine ca o surpriză a verii la Râșnov și va avea loc în  Biserica Evanghelică din Râșnov.

„Nerăbdători să ne vedem, v-am mai pregătit un festival în Râșnov, de data aceasta, unul dedicat muzicii folk.
Festivalul ”Folk la altar – generația generică” Râșnov 2021
Festivalul vine ca surpriza verii la Râșnov. Un festival așa cum de puține ori se poate vedea sau auzi, un festival folk într-o biserică veche, o muzică încărcată de istorie într-un cadru istoric. Într-un decor care păstrează amintiri și amprente ale secolului al XVIII-lea, cu o acustică specifică unei biserici-navă, în care sute de ani s-a cântat la orgă, festivalul ”Folk la altar” îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți muzicieni folk de pionierat din România.
Prima ediție va fi un ”episod pilot”, în care, timp de 4 zile – în perioada 28-31 iulie 2021 –, în Biserica Evanghelică din Râșnov, vom face o incursiune în istoria muzicii folk românești prin concerte, prezentări de carte și CD/DVD, interviuri live, emisiuni-portret și momente de arhivă.
Evenimentul este organizat de Asociația Mioritics, în parteneriat cu Primăria Râșnov și cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.
Detalii despre bilete: https://eventbook.ro/hall/biserica-evanghelica-rasnov – s-a menționat pe pagina de Facebook a Festivalului de Film și Istorii Râșnov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: