Festivalul de teatru Winteracting , ediția a V-a ( 4-7 februarie )

Festivalul de teatru Winteracting , organizat de Interact Club Brașov, debutează pentru a cincea oară în Brașov, în perioada 4-7 februarie, la Centrul Cultural Reduta.
Principala atracție a festivalului o reprezintă piesa “Cum se face” , adusă la Brașov de către Octavian Strunilă,cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele și serialele TV în care a apărut.
Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă – este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.  Piesa va fi pusă în scenă pe data de 4 februarie, în deschiderea festivalului, începând cu ora 19:00.
În distribuție, pe langă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra, Dana Dembinski, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.
Festivalul de teatru Winteracting propune și o oportunitate amatorilor iubitor de teatru de a participa la concursul de teatru , prezentat de către Marius Vintilă, care va avea loc în cea de a doua zi a festivalului, punând în scenă un moment artistic începând cu ora 14:00.  Accesul va fi gratuit. Premierea va fi marți, 06.02, de la ora 15:00 pe scena Centrului Cultural Reduta.
Biletele vor fi disponibile în curând la Centrul Cultural Reduta și la membrii Interact.
Vă așteptăm la festival!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: