Festival Handmade la Sibiu Creativitate, relaxare, artizani, shopping alternativ

Liber să fii tu însăți!

6-9 iunie, Piața HUET, Sibiu, zilnic între 10:00 și 22:00

 

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul de Produse Handmade Creative Buzz, la cea mai mare ediție a verii!

 

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 4 zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, ateliere de creatie, codițe împletite, pictură pe față, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

 

Timp de 4 zile relaxante animăm Piața HUET si o redăm comunității, prin artă, în cele mai colorate si variate forme ale ei.

 

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

 

90 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 30 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

 

Fiecare ediție de târg susține doua cauze sociale- Asociația de Poveste și Sus Inima, pentru că o comunitate puternică se poate construi doar prin implicarea noastră, a tuturor!

 

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

 

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

 

Accesul la eveniment este gratuit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: