Festival Handmade la Sibiu Creativitate, relaxare, artizani, cause sociale, shopping alternativ

Cumpără local, susține artizanii români!

14-16 decembrie, Forumul German, Sibiu, zilnic între 10:00 și 20:00

 

Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, cadouri lucrate cu dăruire, patiserie de casă, activități recreative și distractive pentru pitici, aici e locul, la Forumul German Sibiu din strada General Magheru nr. 1-3.

 

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul Handmade Creative Buzz, la cea mai așteptată ediție de Crăciun!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme,  decorațiuni nonconformist, deserturi de casă și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Vino devreme, să ai timp de vorbă, o plăcintă de casă și o cafea de specialitate. Dacă nu ai mai ajuns până acum la noi, este musai să o faci acum, te vom impresiona prin tot ce oferă și înseamnă Creative Buzz, ajuns la ediția 19.

40 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care 15 artizani fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

Fiecare ediție de târg, susține activitatea Asociației de Poveste, care se dedică anual pentru 250 de copii nevoiași, cărora le oferă oportunități de autodezvoltare echilibrată și șanse egale pentru o viață împlinită.

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Accesul la eveniment este gratuit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: