FEPAL: ”Întreaga clasă politică datorează scuze copiilor și “fraierilor” de părinți care sunt buni doar când aveți voi nevoie!”

Decizia intrării copiilor în vacanță este criticată de către Federația părinților și aparținătorilor legali din România (FEPAL).

”Atenționam în aprilie că ideea unei vacanțe impusă național nu este justificată – NU I-A INTERESAT!
❗️Întrebam în vară cum pregătesc deschiderea școlilor – NU I-A INTERESAT!
❗️Întrebam la începutul școlii pe ce criterii au decis ca școlile să rămână deschise până la 6 la mie – NU I-A INTERESAT!
❗️Ne-am opus ferm decuplării școlilor de la rata de incidență – NU I-A INTERESAT!
❗️Am sesizat că nu toți directorii vor face cerere de trecere în online deși nu pot asigura un mediu școlar în siguranță – NU I-A INTERESAT!
❗️A fost clară părerea părinților că preferă școala online vs vacanța impusă – NU I-A INTERESAT!
❗️Știu și ei că două săptămâni este insuficient pentru a trece acest val, pentru a reduce suficient rata de incidență și pentru a atinge un procent suficient de mare de vaccinare – NU îI INTERESEAZĂ!
Puteți observa singuri cum ne învârtim într-un cerc vicios al deciziilor proaste luate una după alta și nu se termină aici. Peste două săptămâni vom juca în același film prost pentru că, în esență, problema nu va fi rezolvată. Și vom juca în rolul “fraierilor”, cei de nu sunt nici consultați sau sunt consultați de formă pentru că NU ÎI INTERESEAZĂ!
În schimb, veți auzi multe discursuri în care va fi invocată INECHITATEA căci așa este în…politică.
Pentru haosul din educație, pentru lipsa de predictibilitate, de continuitate, pentru faptul că suportăm consecințele deciziilor voastre, pentru faptul că întrați cu bocancii în viața noastră, pentru faptul că unii ați tăcut sau ați intervenit târziu și la fel de greșit, întreaga clasă politică datoreaza scuze copiilor și “fraierilor” de părinți care sunt buni doar când aveți voi nevoie!
În plus, așteptăm ca vinovații să plătească, nu noi și copiii noștri, domnule Președinte Klaus Iohannis!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federației.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: