Femeie ”săltată” de polițiști pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”

La data de 19 noiembrie a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei femei de 39 ani, din județul Iași.

Aceasta a fost surprinsă în flagrant la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 11.00, la scurt timp după ce a ridicat suma de 40.000 de lei de la un bărbat din mun. Brașov, pe care l-a menținut în stare de eroare cu privire la faptul că fiul său ar fi cauzat un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat și căruia i-a solicitat suma de bani pentru a-l scăpa pe fiul său de tragerea la răspundere penală.
Cu ocazia depistării, asupra femeii a mai fost descoperită suma de 5.850 lei, 500 euro și 400 USD provenite prin săvârșirea altor două infracțiuni de înșelătorie, comise la data de 18.11.2018, prin aceeași metodă ”Accidentul”.

Toate sumele de bani gasite asupra persoanei depistate au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdusă în arestul I.P.J. Brașov, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune,, urmând sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: