Femeie din Teliu hărțuită de fostul iubit

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violarea de domiciliu” și “amenințarea”.

În fapt, la data 06 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 40 ani, cu privire la faptul că fostul său prieten i-ar fi adresat amenințări, atât prin apeluri telefonice, cât și prin mesaje.

Cu ocazia verificărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că între cele două persoane a existat o relație de prietenie, pe care femeia a refuzat să o continue. Bărbatul în vârstă de 31 ani, s-ar fi deplasat la domiciliul femeii, iar prin escaladarea gardului, ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului de domiciliu din localitatea Teliu, județul Brașov.

De asemenea,  din cercetări, a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi contactat-o telefonic de nenumărate ori și i-ar fi transmis mai multe mesaje text cu conținut amenințător, provocându-i acesteia o stare de temere.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: