Femeie din Sânpetru hărțuită zi și noapte de fostul soț. Polițiștii au intervenit

La data de 17 august a.c., în jurul orei 16,30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, au fost sesizați de către o femeie din localitatea Sânpetru, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său, de care este despărțită în fapt, o urmărește și o supraveghează din fața imobilului în care locuiește.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză, în vârstă de 53 ani, fiind depistat în proximitatea imobilului de domiciliu al soției sale.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ar fi urmărit-o pe soția sa în repetate rânduri, atât la locul de muncă, cât și la adresa de reședință și, de asemenea, i-ar fi adresat telefonic, amenințări cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „hărțuirea”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: