Femeie din Codlea agresată de concubin. A fost emis ordin de protecție

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 01 iulie 2020, în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 40 ani din mun. Codlea, jud. Brașov, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 29 iunie 2020, în jurul orei 17,00, un bărbat în vârstă de 42 ani, în timp ce se afla la domiciliul comun din municipiul Codlea, jud. Brașov, pe fondul consumului de  băuturi alcoolice ar fi agresat-o fizic pe concubina sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, dispunându-se evacuarea temporară din locuința comună și păstrarea unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată și domiciliul acesteia.

         În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: