Femeie din Brașov hărțuită prin mesaje transmise pe o aplicație de socializare

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”.

În fapt, la data de 22 septembrie 2021, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov cu privire la faptul că fostul său concubin ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză ar fi amenințat-o cu acte de violență pe fosta sa concubină, prin intermediul unor mesaje transmise pe o aplicație de socializare, creându-i acesteia o temere. De asemenea, în continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi amenințat-o și în trecut cu astfel de acte de violență.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: