Femeie de 95 de ani, pradata de hoti. Un caine politist a ajutat la prinderea acestora

La data de 17 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Oraș Rupea au dispus reținerea pentru 24 de ore a  doi bărbați, cu vârste de 39, respectiv 25 de ani,  din județul Brașov, bănuiți de tâlhărie calificată.

Aceștia, la data aceeași dată, 17 decembrie a.c., în jurul orei 04.30, ar fi pătruns, prin grădină, în curtea unui imobil de pe str. Cetății, din localitatea Rupea. Aici, ar fi intrat, printr-o ușă rămasă neasigurată, în locuință de unde ar fi încercat să sustragă produse alimentare. Alertată de zgomotele produse, proprietara locuinței, o femeie de 95 de ani,  i-ar fi surprins pe cei doi si ar fi strigat după ajutor.  Pentru a-și asigura scăparea, bărbații i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri în zona capului și ar fi abandonat produsele sustrase, după care ar fi părăsit locuința.

Persoana vătămată a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Cinic Județean de Urgență Brașov.

Alertați, polițiști au acționat cu promptitudine și, cu ajutorul câinelui de urmă, au depistat și identificat cu rapiditate cei doi bărbați.  Aceștia au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov iar la data de 18 decembrie a.c., Judecătoria Rupea a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: