Femeie de 63 de ani agresată de fostul soț. A fost emis ordin de protecție

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 30 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 63 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fostul său soț.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 30 august a.c., în jurul orei 19,00, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către fostul său soț, în vârstă de 64 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: