Femeie bătută și amenințată cu arma chiar de către soț

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orelor 14,30, Poliția  mun. Săcele a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie în vârstă de 40 ani, care  a  solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Aceasta a declarat faptul că de aproximativ o lună de zile, pe fondul consumului de alcool, soțul său a devenit violent, verbal și fizic și o amenință cu armele pe care le deține în mod legal, fapt care i-a indus o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale, față de soțul persoanei vătămate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile,  fiind dispusă evacuarea temporară a acestuia din locuința situată în mun. Săcele.

De asemenea, de  la domiciliul acestuia, polițiștii au ridicat un număr de trei arme letale și una neletală, împreună cu muniția aferentă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”amenințare” în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: