Femeie bătută în propria locuință de către un bărbat

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe”, ”violare de domiciliu” și ”amenințare”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea unei femei din localitatea Bran, județul Brașov, iar în urma unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi devenit recalcitrant, agresând-o fizic și amenințând-o pe femeia în cauză.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, bărbatul în cauză a fost identificat și depistat de către polițiști, pe raza localității Șercaia, județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: