Femeie agresată fizic de soț

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 08 august 2021, în jurul orei 21.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa este agresată fizic de către soțul său.

Echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: