Femeie agresată fizic de soț într-un magazin din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințarea” și ”violența în familie”.

În fapt, la data de 19 septembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, la data de 18 septembrie 2021, în jurul orei 16.00, pe fondul unor discuții contradictorii,  un bărbat, în vârstă de 32 ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență, în timp ce se aflau în cadrul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: