Acasă Social Felicia Akkaya (AUR) – Cei care ajung în Gara Brașov nu găsesc...

Felicia Akkaya (AUR) – Cei care ajung în Gara Brașov nu găsesc un centru de informare, chiar dacă Brașovul “trăiește” din turism

0

Candidata la europarlamentare, Felicia Akkaya, consideră că Brașovul are nevoie de un centru de informare turistică și acuză administrația locală și județeană de incapacitatea de a gestiona și aloca fondurile pentru proiecte cu adevărat necesare.

Nu avem un centru de informare pentru turiști dar avem o gară plina de oameni ai străzii. Asta, deși Brașovul s-a prezentat întotdeauna ca o destinație turistică de top!
În total dispreț pentru vizitatorii orașului, administrația locală și cea județeană sunt incapabile să amenajeze un punct de informare turistica în punctele importante din municipiu: Gara și Piața Sfatului. Un oraș care este pe locul 2 în țară ca număr de turiști și trăiește în bună măsură de pe urma acestei industrii.

Oare în ce fel se poate informa un turist care coboară din tren la Brașov, cu privire la obiectivele importante ale orașului? Că doar prima imagine care îi apare în față este cea a cerșetoriei și a oamenilor fără adăpost!

În loc să cheltuie milioane de euro pe conferințe publice sau cu proiecte care nu au nicio finalitate, aceeași administrație ar putea investi câteva zeci de mii de euro într-un sistem inteligent de informare, care să contribuie la vitalizarea turismului și la popularizarea atracțiilor din oraș.

Domnule primar, mai tăiați din deplasările pe care le faceți prin Europa, că oricum nu au nicio finalitate si ocupați-va de orașul pe care, momentan,  încă îl conduceți, că pentru asta sunteți plătit de noi!”, a transmis coordonatoarea AUR Brașov, Felicia Akkaya.