FC Hermannstadt a debutat cu dreptul în Liga 1, victorie cu Sepsi

Echipa sibiană a câștigat primul meci din istoria sa disputat în Liga 1. Sâmbătă, FC Hermannstadt s-a impus cu 1-0 în fața formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, la finalul unui meci disputat pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

Unicul gol a fost marcat de Ștefan Blănaru, în minutul 11. Atacantul a reluat în plasă, cu capul, un balon recentrat de căpitanul echipei, Răzvan Dâlbea, în urma unui corner executat de Alexandru Curtean. Blănaru a înscris la debutul său în Liga 1.

Un alt debutant, Petrișor Petrescu, a fost la rândul său aproape de gol, mingea centrată de acesta lovind transversala, în minutul 24.

În repriza secundă, portarul Cătălin Căbuz a avut mai multe intervenții prin care a menținut pe tabelă avantajul echipei sibiene.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Cătălin Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Daniel Tătar – Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov – Petrișor Petrescu, Bogdan Rusu (Tsoumou Juvhel, min. 90), Alexandru Curtean (Jordan N’Kololo, min. 68) – Ștefan Blănaru (Andrei Hergheligiu, min. 83).

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează primele 3 puncte în clasamentul Ligii 1.

În etapa viitoare, echipa sibiană evoluează la Botoșani, cu echipa locală. Partida este programată vineri, 27 iulie, de la ora 21:00.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: