FC Hermannstadt a câştigat amicalul cu Ripensia Timişoara

Echipa sibiană a ajuns la a patra victorie în amicalele din această vară. FC Hermannstadt s-a impus, astăzi, pe Stadionul „Obor”, cu scorul de 3-1 (2-0) în faţa divizionarei secunde FC Ripensia Timişoara.

Mijlocaşul Radu Necşulescu a deschis scorul cu un şut din marginea careului mare. Adrian Cîrstean a majorat diferenţa din centrarea lui Bogdan Rusu, iar Radu Crişan a făcut 3-0 imediat după pauză. Ripensia a redus din diferenţă în finalul meciului.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat următorii jucători: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar (Alexandru Străulea), Radu Crişan (Cătălin Pîrvulescu), Ionuţ Stoica (Robert Bratu), Claudiu Pamfile, Lucian Dumitriu (Bogdan Piko), Radu Necşulescu, Alexandru Neacşa (Sabin Lupu), Bogdan Rusu, George Monea, Adrian Cârstean (Ştefan Blănaru).

„Venim după perioada de acumulări fizice din cantonamentul de la Săcele. În această perioadă încercăm să cristalizăm o formulă de echipă. Mai avem programate trei jocuri de verificare până la debutul campionatului. În mare parte sunt mulţumit de modul în care se prezintă echipa”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Cele două echipe se vor întâlni din nou miercuri, 19 iulie, la Timişoara.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: