FC Braşov la a 2-a victorie stagională. 3-1 cu Dunărea Călăraşi

Victorie importantă pentru FC Braşov! Astăzi, jucătorii braşoveni au trecut cu scorul de 3-1 (2-1), pe teren propriu, de Dunărea Călăraşi.

După un început de meci mai timid, cu primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 30, braşovenii şi-au revenit şi au reuşit să înscrie două goluri în doar câteva minute.
Primul care “ieşit la rampă” a fost Iulian Roşu care a reuşit să împingă mingea în poartă din careul mic după o bâlbâială în apărarea adversă, astfel, 1-0 în minutul 35.
După doar 6 minute, în minutul 41, braşovenii şi-au dublat avantajul prin golul marcat de Maxim Iurcu. O centrare respinsă în faţă l-a lăsat pe jucătorul din Republica Moldova singur în faţa porţi pentru a îndeplini o simplă formalitate.
În prelungirile primei reprize a venit şi golul oaspeţilor. Eugen Alexandru Nica a redus din diferență după o mare greşeală în apărarea noastră. Atacantul advers a rămas singur cu portarul David Gârniţă şi l-a “executat” la colţul lung.
Repriza a două s-a jucat la o singură poartă, cea a adversarilor. După o ratare mare, singur cu portarul, debutantul Zakaria El Azzouzi, a reuşit să obţină un penalty în minutul 76. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Vlad “Dudu” Mihalcea un minut mai târziu.

„Simţeam că aveam nevoie de golul acesta pentru moral, pentru încredere, îl simt ca pe o descătuşare. Simţeam că am un blocaj, acum simt că sunt ok”, a spus la finalul meciului marcatorul ultimului gol, Vlad Mihalcea.

„Am încercat să punem presiune pe adversar, am reuşit în mare parte, am avut răbdare, am înscris două goluri. După am luat gol, nu se poate aşa ceva, ca la Şelimbăr, şi am intrat cu 2-1 şi ştiţi cum e în fotbal, se poate întâmpla orice. A 2-a repriză am pus presiune pe ei, puteam să mai dăm două – trei goluri. Important e că am luat cele trei puncte.”, a spus Ilie Stan

FC Braşov a început în următoarea formula: David Gârniţă în poartă, în teren: Florin Dumbravă, Robert Gherghe, Marius Burlacu, Constantin Vasile, Alexandru Sabău, Iulian Roşu (Zakaria El Azzouzi 69), Horia Popa (Vlad Mihalcea 69), Dragoş Cheleş (Răzvan Iorga 34), Maxim Iurcu şi Alexandru Negrean (Andrei Lascu 81)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: