FC Braşov a pierdut meciul cu FC Hermannstadt în ultimul minut al partidei

FC Braşov a pierdut, ieri, meciul de pe teren propiru cu FC Hermannstadt. Braşovenii au fost învinşi în ultimul minut al partidei cu scorul de 2-1.

După un sfert de oră anost, fără ocazii de poartă, jocul s-a deschis de ambele părţi. În minutul 18, Zakaria El Azzouzi a şutat în portar după ce “s-a distrat” cu apărarea adversă şi a driblet doi adversari. Îmediat după, oaspeții au deschis scorul în minutul 20 prin Valentin Buhăcianu, care a marcat cu un şut la colțul lung, dintr-o poziție suspectă de offside. Braşovenii nu s-au lăsat şi au egalat foarte rapid. Iorga a fost faultat în careu, iar Vlad Mihalcea a transformat lovitura de la 11 metri cu un şut plasat în stânga portarului, care chiar dacă a ghicit colţul nu a putut face nimic. Până la finalul primeri reprize doar Sabău a mai amenințat poarta sibienilor cu o lovitură liveră de la aproximativ 25 de metri care a fost scoasă cu un de handbal, cu piciorul de Vlad Muţiu.

Repriza a doua a fost una mai săracă în ocazii. În minutul 69 Ionuţ Petrişor Petrescu a şutat de la 25 de metri, însă Mutu a fost la post şi a respins în corner.
Finalul meciului a fost unul de infarct, în prelungiri braşovenii au avut prima mare ocazie, printr-o lovitură liberă executată de acelaşi Sabau de la 20 de metri, însă portarul Muţiu a reţinut cu siguranţă. La ultima fază a meciului, portarul braşovenilor, Daniel Mutu, a ieşit neinspirat la o centrare, iar Bejan a reluat cu capul în plasă peste Mutu.

“De asta este frumos fotbalul. Câştigi în minutul 90, pierzi în minutul 90. Cred că s-a văzut acolo că Daniel nu a ales momentul ieşirii. Şi eu am fost portar, eu nu ieşeam de maniera asta în minutul 92 – 93, stăteam pe linia porţii şi culegeam ce puteam. N-am cu să reproşez niciodată, asta a fost pe moment hotărârea lui. La portari trebuie să iei o hotărâre într-o fracţiune de secundă, nu e ca la jucătorul de câmp.
Mă bucur că băieţii s-au mişcat cât de cât de bine. Am dat gol, am avut şi câteva ocazii. Întotdeauna punctele se duc la cei mai buni, nu la ăia săraci ca noi. Dacă nu era faza asta din minutul 93 eu zic că se termina egal.”, a spus “Toto” Şanta la finalul meciului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: