FC Brașov a pierdut confruntarea cu CS 1599 Șelimbăr

După un joc anost, elevii lui Ilie Stan nu au reușit să se întoarcă din deplasarea de la Avrig, cu CS 1599 Șelimbăr, cu niciun punct. Asta după ce jucătorii noștri au cedat scor 2-1, goluri marcate de Daniel Tătar,  în minutul 17 și rezerva Toni Suciu în minutul 71, respectiv pentru brașoveni, fundașul Alexandru Sabău.

Prima repriză a fost mai alertă și cu mai multe faze de poartă. După două ratări mari ale gazelor a venit și golul. O centrare de pe partea stingă, din apropierea colțului careului mare, a trecut peste toată apărarea brașovenilor și a intrat în plasă.
După gol au venit și ocazile brașovenilor, în minutul 24 Iulian Roșu a lovit transversala cu capul după o centrare de pe dreapta. Tot brașovenii au fost mai aproape de gol, însă “cu ajutorul gazdelor”, care au respins de două ori pe spațiul propriei porți, însă Rareș Gal a fost la post.

În repriza a 2-a nu s-a mai jucat aproape nimic. Golul egalizator al brașovenilor a venit în minutul 69 după un corner bătut de Roșu scurt până la Leonte care a recentrat la colțul lung pentru Alexandru Sabău, iar cel din urmă a împins balonul în plasă cu capul.

Egalitate a fost doar două minute, pentru că în minutul 71 s-a făcut 2-1 pentru gazde după o nouă greșeală în apărarea brașovenilor, marcator Toni Suciu.

Până la final a mai fost de remarcat doar dubla paradă a portarului brașovean David Gârniță, care a reușit să respingă de două ori în aceeași fază singur cu adversarul.

“Una pregătim la antrenamente, alta se întâmplă pe teren. De asta sunt copii, jucători tineri, pentru că ei nu știu să facă diferența. Eu nu-i înțeleg, am stat degeaba în cantonament. În loc să fie proaspeți, să poată să alerge, e clar că ei acasă fac altceva. Greșeli personale, coroborat și cu arbitrajul, i-am dat adversarului posibilitatea să vină peste noi. Nu avem ce face decât să învățăm ceva din jocul acesta și sper ca la meciul cu Călărași să nu mai facem aceleași erori. Este inadmisibil să ai jucători cu experiență și să nu reușești să păstrezi rezultatul de 1-1. Nimic nu m-a mulțumit, la pauză trebuia să schimb toată echipa. Jucăm întâmplător, haotic, nu ne ies pasele, nu avem posesie și este păcat că la antrenamente se muncește și ne iese totul. Trebuie, pe viitor, să fim mai profesioniști și mai responsabili. Dacă facem ceea ce am făcut astăzi va fi foarte greu să avem rezultate. Trebuie să avem răbdare”, a spus la finalul meciului Ilie Stan, antrenorul FC Brașov.

Ultima fază a meciului a încins spiritele, după ce un jucător al Brașovului a căzut în careu și a cerut penalty. Jucătorii brașoveni s-au certat cu arbitrul până acesta a fluierat finalul partidei.

Ilie Stan a început partida cu următorul 11: Gârnită în poartă, iar în teren Burlacu, Gherghe, Sabău, Dumbravă, Leonte, Roșu, Cheleș, H. Popa, Iurcu și Codrea.  După pauză au intrat Mihalcea, Negrean, Panait și Iorga.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: