Farmacista depistată cu COVID-19 se afla în concediu de odihnă. Ce spun reprezentanții lanțului de farmacii

Reprezentanții A&D Pharma – Dr.Max Group au transmis astăzi un drept la replică referitor la informațiile apărute în spațiul public.
”În perioada 07-15.03.2020, angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, a trecut pasager prin 3 farmacii ale noastre, dar nu a intrat în contact cu pacienții farmaciilor grupului nostru.
Pentru că ne pasă și pentru că punem sănătatea oamenilor înaintea interesului de business, am hotărât să închidem provizoriu farmaciile pentru a fi dezinfectate și să ne asigurăm în acest timp că toți angajații care au intrat în contact direct sau indirect nu prezintă simptome și niciun risc. Acestea se vor redeschide de îndată ce acest lucru va putea fi făcut în deplină siguranță.
În acest moment, colega noastră infectată cu virusul COVID-19 se află în spital, sub supravegherea medicilor, iar angajații noștri vor fi testați.
Compania noastră face parte dintr-un grup care respectă reglementările în vigoare, ținem la sănătatea și siguranța pacienților, dar și a angajaților noștri și nu am face nimic care să aducă atingere acestora.
În cazul în care aveți nelămuriri va stăm la dispoziție cu orice informație”, au precizat cei de la Departamentul de Comunicare Corporate
A&D Pharma – Dr.Max Group

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: