Fără precedent în Brașov! Începe acțiunea de strângere de semnături pentru demiterea primarului Coliban

Ceea ce Transilvania365 anunța în luna mai, se întâmplă acum! Brașovenii încep să strângă semnături pentru demiterea primarului Allen Coliban. Cum de la începutul mandatului useristul a bifat gafă după gafă și cum realizările din primul an sunt de fapt mai mult proiectele inițiate de fostul primar George Scripcaru, brașovenii au inițiat demersurile necesare pentru organizarea unui referendum. Potrivit AEP, în Municipiul Brașov sunt 243.488 de persoane cu drept de vot. Pentru a fi organizat un referendum sunt necesare minim 60.872 de semnături.
Deși este greu, strângerea de semnături și organizarea unui referendum nu este imposibil de realizat, mai ales dacă în acest ”joc” vor intra și partidele politice din Brașov, cu excepția USR. Unele formațiuni deja și-au anunțat intenția de susținere a demersului. Nu este exclus ca în această combinație să intre și membrii partidelor mari, mai ales că relația aleșilor locali cu primarul s-a deteriorat tot mai mult. Dacă brașovenii vor reuși să strângă necesarul de semnături, va fi o adevărată premieră pentru Municipiu, dar și o mare lovitură dată USR.
In clipa de fata suntem pregatiti sa demaram actiunea: „STRANGEREA SEMNATURILOR PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI ALLEN COLIBAN – PRIN REFERENDUM”.  Avem nevoie de mobilizarea membrilor. Care dintre voi sunteti dispusi sa adunati semnaturi? Listele sunt facute cf.legii in vigoare iar completarea trebuie facuta cu grija si cu date conforme din C.I. Toate indicatiile necesare vor fi puse la dispozitia celor care se implica in acest demers”, au scris administratorii grupului Referendum Brașov.
foto: facebook USR

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: