Fără Penali la Consiliul Local Brașov

Acum 3 ani a contribuit substanțial și Forumul Democrat al Germanilor din Romania #FDGR la proiectul #FărăPenaliînFuncțiiPublice

Acum a sosit timpul să semnăm și să cerem aplicarea acestui îndemn la noi în Consiliul Local #Brașov.

Având în vedere că miercuri 28.10.2020 se validează componența noului consiliu local al Brașovului, cerem ca fostului primar George Scripcaru să i se retragă sprijinul politic de către #PNL din cauza multiplelor dosare penale pe rol, dar în primul rând din cauza faptului că a fost trimis în judecată de curând de #DNABrașov intr-un dosar nou de șantaj și abuz de putere împotriva unui antreprenor local și se află în acest moment sub control judiciar achitând pentru a rămâne în libertate o cauțiune de 75.000 lei.

Sunt convins de faptu că va lua măsurile necesare conducerea PNL Brașov pentru a dovedi dorința de reformă și aici la Brașov.

Astfel cerem public să nu fie validat fostul primar drept consilier local!

Noi, brașovenii inițiatori ai acestei petiții, nu credem că George Scripcaru va putea jura la investire cu bună credință și cu mâna pe Biblie că va respecta legile țării și Constituția României.

Aproximativ 200 de brașoveni au semnat într-o singură zi acestă petiție.

Dacă vă doriți un Consiliu Local la Brașov fără penali vă rog să semnați și voi petiția.

2020 este anul schmbării în bine la Brașovde aceea vă îndemn să semnați pentru Brașov și să impărțiți petiția pe WhatsApp, Facebook, LinkedIn sau Twitter cu familia și prietenii vostri astfel încât doleanța noastră să ajungă la cât mai mulți brașoveni!

Deschide link-ul și semneaza aici ⬇️

https://www.petitieonline.com/fr_penali_in_consiliul_local_la_brao?u=6295352&uv=29541136&utm_source=whatsapp

Cu respect pentru Brașov și brașoveni

Cristian Macedonschi

One thought on “Fără Penali la Consiliul Local Brașov

 • 27 octombrie 2020 la 14:35
  Permalink

  Măi Mace, eu sunt de acord cu tine, dar oare tu nu ai furat deloc din bugetul județului, al orașului?? să ne amintim doar e cele 90.000 euro pt publicitate din partea CJ, ului, apoi alte si alte „proiecte” in care ai fost implicat.
  Esti ca un măscărici să știi, la demonstrații, la evenimente culturale, le înregistrezi, postezi la greu, te erijezi ca organizator, coordonator al lor, dar de fapt ești un simplu plimbăreț.
  Rușine să-ți fie și ție! ia, mai uită-te în oglindă din când în când…

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: