Făgărașul are viceprimar. Cosmin Știrbu (PSD) a fost ales cu 10 voturi

Făgărașul are în sfârșit viceprimar. După un an de lupte între partide, în cele din urmă viceprimarul a fost dat de PSD. Astfel, Cosmin Știrbu a primit 10 voturi pentru, 4 voturi împotrivă și 5 voturi au fost nule. Cu o zi înainte, primarul Gheorghe Sucaciu a făcut un ultim apel la consilierii locali să se înțeleagă pentru ca orașul să aibă viceprimar.

”Fac un ultim apel la consilieri: votați cu gândul la făgărășeni, la investițiile în infrastructură și dezvoltarea orașului. Alegeți un viceprimar care este în stare să facă mai mult decât să țipe și să se bată cu pumnii în piept, apoi deblocați criza locală în care ne aflăm. Pentru că făgărășenii s-au săturat, vor să colaborăm și să construim. Vreau același lucru pe care îl vor și ei! Însă nu pot cu persoane care își doresc funcția de viceprimar pentru propriul interes sau de partid.
Amintiți-vă că la începutul mandatelor am jurat toți să facem, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea noastră pentru binele locuitorilor acestui municipiu”, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul din Făgăraș.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: