Experiment Ziare.com. S-a sunat la 10 DSP-uri din țară, ce s-a întâmplat la DSP Brașov

Reporterii Ziare.com au incercat sa ia legatura cu angajatii mai multor directii de sanatate publica din Romania, sunand la numarele de telefon afisate pe internet, pentru a le testa capacitatea de reactie in contextul epidemiei de COVID-19.

Au fost selectate directiile de sanatate publica din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Dolj, Constanta, Arad, Iasi, Oradea, Suceava si Brasov.

La prima incercare, doar angajatii a trei dintre cele 10 institutii au raspuns: Timisoara, Arad si Brasov. In rest, liniile au fost ocupate. La Constanta telefonul a sunat fara folos.

La DSP Brasov, apelul a fost preluat dupa aproximativ un minut de asteptare. Intrebata cate persoane preiau apelurile in momentul respectiv, operatoarea a spus ca nu poate oferi aceste informatii.

Operator DSP Brasov: “Haideti sa luati legatura cu alta persoana, noi suntem detasate, chiar nu avem voie sa va dam informatiile acestea. Suntem persoane destule si au fost aduse persoane suplimentar. Rugamintea mea este sa…

Reporter Ziare.com: Deci au fost aduse persoane suplimentar?

Operator DSP Brasov: Da, dar nu vreti sa stiti cat e de… Intr-un anume fel, da, facem fata. Luati legatura cu altcineva de la secretariat.

Reporter Ziare.com: Cate telefoane primiti zilnic?

Operator DSP Brasov: “Multe, multe, nu stiu sa va spun. Haideti sa incheiem, ca chiar sunt apeluri in asteptare. Sunati la secretariat“.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: