EXCLUSIV. Zeci de elevi de la o școală din Brașov acuză arsuri și usturimi în zona ochilor. Mulți au ajuns deja la medic. De vină ar fi un aparat cu ultraviolete lăsat în sala de clasă (FOTO)

Mai mulți elevi de clasa a șasea de la școala nr.11 din Brașov s-au trezit astăzi după ore cu arsuri și usturimi în zona ochilor. Unii dintre ei au ajuns și la medic. De vină pare a fi un aparat cu ultraviolete lăsat în clasă, cel puțin așa susțin părinții elevilor.

”La 14,00 m-am dus să-mi iau copilul de la școală. Pe la 15,00 fetița s-a plâns de dureri la ochi. Am fost la un cabinet oftalmologic unde ni s-a spus că este vorba despre arsuri. Imediat după ce am fost la cabinet, a apărut scris și pe grupul școlii că mai mulți copii au avut probleme la ochi, au lăcrimat, i-a usturat sau li s-a înroșit fața. Se pare că lampa respectivă ar fi fost lăsată în clasa cu elevi vreo 2 ore. Știu ca se folosește, dar nu în prezența persoanelor. Peste 20 de copii au avut probleme din ce am discutat cu alți părinți. Am sunat la secretariat, dar nimeni nu știa nimic despre ce s-a întamplat, nicio explicație”, a spus unul dintre părinți.

Pe copil îl dor foarte tare ochii, nu îi poate ține nici închiși, nici deschiși. Și capul îl doare. Stă cu comprese și picături. Are mâine programare la oftalmologie”, a povestit alt părinte pe grupul părinților.

Copilul meu este roșu ca racul. Are dureri de cap, ochii o ustură foarte tare și vede în ceață”, a mai spus cineva de pe grup.

Tatăl unui băiat este hotărât să meargă mâine împreună cu alți părinți la conducerea școlii să solicite explicații.

Nu se poate așa ceva. Copilul stă pe întuneric pentru că îl ustură ochii dacă vede lumină. Este inadmisibil așa ceva. Mâine voi merge la conducerea unității pentru explicații. Eu îmi trimit copilul la școală să învețe, nu să îmi vină acasă cu arsuri”, a adăugat un alt părinte revoltat de ceea ce s-a întâmplat la școala 11.

One thought on “EXCLUSIV. Zeci de elevi de la o școală din Brașov acuză arsuri și usturimi în zona ochilor. Mulți au ajuns deja la medic. De vină ar fi un aparat cu ultraviolete lăsat în sala de clasă (FOTO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: