EXCLUSIV. Perchezitii DNA la scoala din Jibert

Procurorii DNA au efectuat joi perchezitii la scoala generala din localitatea Jibert. Din primele informatii se pare ca perchezitiile au legatura cu dosarul in care sunt cercetati mai multi politicieni din Brasov pentru luare si dare de mita, in perioada campaniei electorale din 2012.” Am discutat cu directorul de acolo si intr-adevar au fost efectuate perchezitii“, a confirmat Ariana Bucur, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Brasov. Se pare ca procurorii au vrut sa vada daca exista centrala termica si calorifere in institutie.

Ramane de vazut care vor fi urmarile acestor verificari, avand in vedere ca procurorii iau masuri cam de fiecare data in urma unor astfel de perchezitii. Vor mai fi si altii cercetati in acest dosar stufos?

 

 

 

One thought on “EXCLUSIV. Perchezitii DNA la scoala din Jibert

  • 17 martie 2017 la 15:14
    Permalink

    Sigur, centrala si radiatoarele exista , dar procedurile pentru investitie exista ? Care este costul acestei lucrari din bani publici asumat de consilieri – prin vot ; ?????? La tara merge oricum pentru ca in mometul in care te opui esti impotriva primarului………….Trebuie sa avem curaj si sa i sanctionam pe cei care nu respecta legea. A picat la control Jibert si restul? Numai la Jibert s au facut investitii cu cantec ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: